Sunday , 24 January 2021

Birou de Proiectari, Cadastre, Intabulari, Consultanta

Serviciile de consultanta in privinta dezvoltarii sau reconversiei acopera toata gama de activitati, de la achizitia locatiei, elaborarea documentatiei urbanistice, coordonarea arhitectilor in elaborarea proiectului, pana la obtinerea autorizatiei de construire.

Oferim clientilor nostri, atat persoane juridice cat si persoane fizice, o gama variata de servicii de consultanta cu privire la exploatarea si managementul de proprietati imobiliare, incluzand:

 

  • Evaluarea proiectelor de dezvoltare a proprietatilor;
  • Cercetarea pietei locale (cerere si oferta);
  • Determinarea celei mai bune utilizari;
  • Studii de dezvoltare si fezabilitate.

 

Servicii de consultanta pentru persoane fizice
Consultanta oferita clientilor nostri are in vedere cerintele si nevoile clientilor, bugetul implicat in tranzactie, conditiile de piata, contextul legislativ si fiscal, alaturi de identificarea celei mai potrivite solutii.

 

A avea in apropriere un consultant de specialitate cu experienta (care sa tina partea dumneavoastra dar care sa nu fie direct interesat de vanzarea respectivului imobil/teren) poate constitui un avantaj prin diminuarea riscului de a face o afacere neprofitabila in urma achizitionarii (indiferent daca este vorba de un teren sau un imobil), riscului de a cumpara o casa care sa aiba efecte negative asupra sanatatii si sigurantei dvs!

procadconsult.ro

Check Also

Aplicația Biziday a devenit victima propriului „fake news”

Aplicația Biziday a devenit victima propriului „fake news”

Însă, realitatea este aceasta. Devenim tot mai dependenți de aplicații, iar responsabilitatea dezvoltatorilor lor este …