vineri , septembrie 30 2022
Asociatia Patronala Costinesti FACEBOOK, INSTAGRAM TIKTOK

COSTINESTI STATIUNEA DISTRACTIEI IN 2022

Asociatia Patronala Costinesti lanseaza campania publicitara “COSTINEȘTI STAȚIUNEA DISTRACȚIEI ÎN 2022” care consta, in principal, in crearea de pagini de profil pentru retelele de socializare: FACEBOOK, INSTAGRAM si TIKTOK, crearea de conținut foto/ video pentru acestea precum si crearea si administrarea de campanii de publicitate.

Timpul în care trăim este definit de VITEZĂ, IMAGINI ȘI MATERIALE VIDEO – viteza comunicării, transmiterea “emoției” din locul în care ne aflăm prin intermediul fotografiilor și mai ales, transpunerea audienței într-o anumită stare cu ajutorul videoclipurilor și crearea dorinței de a experimenta aceleași experiențe!

Având în vedere că vremurile în care trăim au creat oamenilor o dependență pentru rețele sociale, este logic să afirmăm că prezența în mediul online este extrem de importantă! Pentru o stațiune ca Costinești, este necesar ca publicul să știe ce avem de oferit, în materie de distracție, cazare, activități și locuri pentru copii, plaje și restaurante.

Succesul tuturor afacerilor este direct influențat de EXPUNEREA ÎN SOCIAL MEDIA. Pentru ca oamenii să știe de existența unor locații, cluburi, restaurante, etc. este nevoie ca acestea să fie ACTIVE pe rețelele principale de socializare. Cu ajutorul unor materiale bine alese și prelucrate profesional, audiența va “trai” experiența de a fi la Costinești prin intermediul videoclipurilor și a imaginilor din diverse locații de interes din stațiune, asfel dezvoltând în oameni DORINȚA de a trai momente similare și respectiv, alegerea Costineștiului ca loc de vacanță sau ca “escapadă de weekend”.

Pentru a spori șansele ca oamenii să redescopere stațiunea Costinești, ne vom adresa lor prin intermediul celor mai urmărite platforme de social media de la ora actuală:

FACEBOOK – Aici vom posta zilnic materiale foto/ video și vom da detalii amănunțite despre locațiile din Costinesti ale membrilor asociatiei.

INSTAGRAM – Vom folosi această platformă pentru a posta zilnic pe feed cu locuri de interes pentru turiști, dar mai ales ne vom folosi de secțiunea STORY pentru a distribui ÎN TIMP REAL activități de divertisment, sau de relaxare de la locațiile asociatiei din Costinesti.

TikTok este o unealtă importantă pentru promovarea stațiunii, mai ales că se bazează 100% pe materiale video! Vom crea content de calitate care să facă audiența să interacționeze cu noi și să încurajeze oamenii să vină la Costinești! Aici vom posta zilnic video-uri în care ne vom folosi de anumite scenarii și de persoane publice sau turiști.

INSTAGRAM  Costinesti Nostalgia     Costineștiul de altădată, văzut prin ochii anului 2022. Imagini din stațiunea tineretului, locul distracției de la țărmul Mării Negre!

About Admin

Check Also

costinesti 1 mai 2022 petrecere

A venit 1 MAI! A inceput Sezonul la Costinesti!

Prin membrii sai – ASOCIATIA PATRONALA COSTINESTI –  Proprietarii şi administratorii de Restaurante, Cafenele, Organizatori …