marți , iulie 23 2024
costinesti 1 mai 2022 petrecere

A venit 1 MAI! A inceput Sezonul la Costinesti!

Prin membrii sai – ASOCIATIA PATRONALA COSTINESTI –  Proprietarii şi administratorii de Restaurante, Cafenele, Organizatori de Evenimente, Operatori de plaje, Beach Baruri, Fast Food si Catering cu sprijinul autoritatilor publice locale, producatorilor, distribuitorilor si furnizorilor HORECA vor schimba lucrurile de anul acesta incepand cu 1 mai.

La Costinești vor ajunge zeci de mii de oameni. După ani fără niciun eveniment, anul acesta vor fi organizate două la finalul săptămânii.

Evenimentele anunţate in statiune, Beach, Please! ( cel mai mare festival urban din România pe plaja Costinesti) si  May, Be Rock Fest! (Cel mai mare festival rock de pe litoral de 1 mai la White Horse) precum şi faptul că pretrecerile din cluburi vor fi, după doi ani de pandemie, fără restricţii, explică cel mai bine preferinţele turiştilor în acest an pentru Costinesti.

Proprietarii şi administratorii de hoteluri, restaurante, terase si alte afaceri conexe turismului  din Costinesti au înţeles că preferinţele turiştilor şi criteriile în funcţie de care aleg sa vina in Costinesti s-au schimbat în ultimii ani.

Primează calitatea serviciilor, precum şi confortul, curăţenia, românii fiind dispuşi să plătească mai mult, dar să şi primească un pachet complex. De aceea, s-au făcut investiţii în crearea unor locuri de joacă pentru copii, spaţii de recreere, spa-uri etc. În plus, nu doar că au fost îmbunătăţite condiţiile de cazare si relaxare dar au apărut şi unităţi noi.

Împreună vom reuși!

Președintele Asociatiei Patronale Costinești,

Alexandru Bălan

About Admin

Check Also

Festivalului Beach, Please

29 APRILIE – 1 MAI 2022 Beach, please! – Dă startul sezonului de petreceri în 2022 alături de noi, la mare in Costinesti

29 APRILIE – 1 MAI Beach, please! Dă startul sezonului de petreceri în 2022 alături de …

Nu puteți copia conținutul acestei pagini