marți , aprilie 16 2024
ministrul antreprenoriatului și turismului Constantin-Daniel Cadariu si presedintele asociatiei patronale costinesti

Intalnire de lucru cu domnul Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului si Turismului

Astazi 03.06.2022, in calitate de presedinte al Asociatiei Patronale Costinesti, am participat la întâlnirea de lucru – Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului şi Turismului și oficialii autorităţilor administraţiei publice locale, reprezentanţii instituţiilor, asociaţiilor şi organizaţiilor reprezentative din turism, precum şi cei ai mediului de afaceri constănțean.

 Principala tema a evenimentului a fost aducerea in discutie a oportunitatilor si provocarilor specifice sezonului estival, dar si modul prin care autoritatile publice vor contribui la o activitate turistica de calitate.

Prin organizarea acestei intalniri, lnstitutia Prefectului – Judetul Constanta isi propune intarirea dialogului social, respectiv a colaborarii interinstitutionale si cu mediul de afaceri, dar si crearea unui climat competitiv pentru litoralul romanesc, cu accent pe dezvoltarea economica si turistica a zonei.

Au fost prezentate problemele grave cu care se confruntă turismul pe litoral, între care lipsa forței de muncă, situația plajelor și evoluția construcțiilor în stațiuni.

In particular am discutat despre un proiect privind organizarea Festivalului „Serbările Mării şi ale Tinereţii” la Costinesti in care sa fie implicat si  Ministrului Antreprenoriatului și Turismului, manifestarea cea mai indragita de tinerii veniti in Costinesti in trecut. Urmeaza intalniri cu reprezentanti ai ministerului pentru stabilirea detaliilor.

vizitei oficiale la Constanța a ministrului antreprenoriatului și turismului Constantin-Daniel Cadariu

About Admin

Check Also

Festivalului Beach, Please

29 APRILIE – 1 MAI 2022 Beach, please! – Dă startul sezonului de petreceri în 2022 alături de noi, la mare in Costinesti

29 APRILIE – 1 MAI Beach, please! Dă startul sezonului de petreceri în 2022 alături de …

Nu puteți copia conținutul acestei pagini