joi , mai 23 2024
Asociatia Patronala Costinesti

Beneficii aderare la APC

Bun-venit în comunitatea APC!

Apartenența la APC aduce în ochii turiștilor și partenerilor de afaceri un plus de siguranță, protecție și un prestigiu larg recunoscut în industria de turism.

După validarea înscrierii postați pe situl dumneavoastră sigla APC, disponibilă aici.

Prin site-ul www.costinesti.org aveți acces la noutățile relevante din turism și viața asociației, iar în secțiunea privată Informații membri găsiți informații adresate exclusiv membrilor APC.

Ca membru APC aveți acces imediat la avantajele oferite de apartenența la o comunitate profesională dinamică, într-un domeniu aflat în continuă expansiune:

Comunitatea APC

Apartenența la APC, o comunitate prestigioasă, păstrată prin sistemul intern de filtrare și recomandare a agenților din turism ce devin membri APC, aderarea la fondul de bune practici pe care APC îl accesează și îl transmite constant către membrii săi;

Reprezentare

Reprezentarea în fața autoritatilor publice locale, ministerului de resort, a instituțiilor și asociațiilor de profil, a partenerilor interni și internaționali.

Campanii

Participarea la campaniile speciale APC, promovate împreună cu partenerii săi din industria turismului, prin apariții concertate în mass-media locală și națională, pentru stimularea interesului turistic pentru produsele comunității APC și a vânzărilor agenților membri;

Promovare

Promovare la prețuri preferențiale pe toate canalele de comunicare specifice asociației: site, catalog, rețea internă, alte tipărituri; includerea gratuită în catalogul virtual APC, unul dintre cele mai importante canale de comunicare ale industriei.

Servicii

Colectiv format din specialiști care transmit zilnic, în rețeaua membrilor APC, informații diverse, adecvate zonei de competențe pe care o îndeplinesc.

Dreptul de a participa în comisiile și grupurile de lucru

Participarea în calitate de membri sau invitați, în comisiile și grupurile de lucru ale APC, oportunitatea de a iniția propuneri și de a participa la realizarea proiectelor ce interesează atât comunitatea APC cât și industria turismului din România.

Identitate vizuală

Dreptul de folosire a întregului ansamblu de elemente de identitate vizuală, atât pe materialele promoționale, cât și pe site-urile sau în agențiile membrilor noștri.

About Admin

Check Also

1 iunie – Ziua internațională a Copilului – LUMEA MINUNATĂ A COPILĂRIEI

1 iunie – Ziua internațională a Copilului – LUMEA MINUNATĂ A COPILĂRIEI

Pe 1 iunie sărbătorim Ziua Internațională a Copilului, o zi în care fiecare dintre noi …

Nu puteți copia conținutul acestei pagini