marți , aprilie 16 2024

29 APRILIE – 1 MAI 2022 Beach, please! – Dă startul sezonului de petreceri în 2022 alături de noi, la mare in Costinesti

29 APRILIE – 1 MAI Beach, please!

Dă startul sezonului de petreceri în 2022 alături de noi, la mare, in Costinesti.

Cel mai mare lineup de artiști hip-hop & trap din istoria României!

Partener local Asociatia Patronala Costinesti.

CUMPARA ACUM BILET LA REDUCERE: https://beach-please.ro/

Beach, please!

Cel mai mare concert de hip-hop și trap din România va avea loc în Costinești

beach-please

Prima ediție a Festivalului Beach, Please se anunță a fi cel mai mare eveniment dedicat muzicii hip-hop & trap organizat în România. Evenimentul va avea loc în Costinești, în perioada 29 aprilie – 1 mai 2022.

„Aducând pe aceeași scena atât nume consacrate precum Deliric, Grasu XXL, Dragonu AK47, Chimie & NANE, cât și artiști influenți ai noii generații precum Killa Fonic, Amuly, Ian, Bvcovia sau OG Eastbull, Beach, Please! își propune sa dea startul sezonului de petreceri cu 3 nopți de neuitat.”, spun organizatorii.

În total vor fi peste 40 de artiști muzicali de hip-hop & trap din România. Detalii AICI.

Un bilet pentru trei zile costă acum 160 de lei. Un pachet Backstage 3 Days Pass este 1.050 de lei.

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Pentru persoanele cu vârsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, este necesara completarea de către părinti, tutore, persoana responsabila legal a unei declarații ce privește accesul la festival. Declaratia trebuie prezentata in format fizic la intrarea in festival.

Este necesara prezentarea unui act de identitate la intrare pentru verificarea vârstei si legitimare.

Potrivit legii, sezonul estival începe oficial, în fiecare an, pe 1 mai. Anul acesta este primul fără restricții după doi de pandemie.

About Admin

Check Also

costinesti 1 mai 2022 petrecere

A venit 1 MAI! A inceput Sezonul la Costinesti!

Prin membrii sai – ASOCIATIA PATRONALA COSTINESTI –  Proprietarii şi administratorii de Restaurante, Cafenele, Organizatori …

Nu puteți copia conținutul acestei pagini