marți , iulie 23 2024

Report Abuse

Summer DVG food&music Costinești

Restaurant Terasa DVG

Restaurantul-terasa DVG este situat in mijlocul distractiei, pe plaja ce abunda de turisti. Fiind situat la doar 20 de metri de plaja insorita, acest restaurant este locul ideal pentru cei care doresc sa manance ceva gustos si sanatos dupa o zi de stat la plaja, sau sa bea o bere rece intre reprizele de intrat in valurile marii.

Aflat pe Aleea Promenada, Restaurantul-terasa DVG se invecineaza cu Discoteca Ring si cu frumosul Hotel Forum, aflandu-se practic intre acestea.

Restaurantul detine o terasa spatioasa si frumos amenajata unde chiar si in cele mai fierbinti zile turistii se pot bucura de racoare. Pentru cei care doresc ca vacanta lor romantica sa fie perfecta, restaurantul le pune la dispozitie locuri in salonul intim, decorat cu bun gust.

Meniul este variat, acesta acoperind o intreaga varietate de gusturi. Preparatele cu specific romanesc si international sunt facute in cele mai bune conditii, angajatii avand mare grija sa pastreze standardele de calitate din domeniu. Restaurantul pune mare pret pe curatenie si, din acest motiv, clientii pot fi siguri ca primesc produse proaspete pregatite intr-un mediu curat si ingrijit.

Terasa ofera relaxarea de care este nevoie, dispunand si de un gratar, ceea ce inseamna ca preparatele bine rumenite vor gadila papilele gustative ale turistilor care prefera produsele pe gratar. In cazul in care oaspetii prefera pizza, la Restaurantul DVG au de unde sa aleaga.

In plus, la DVG grupurile organizate beneficiaza de oferte speciale si reduceri substantiale. In incinta restaurantului se pot organiza mese festive sau protocolare, cu meniuri personalizate.

Info

Locatie recomandata de Asociatia Patronala Costinesti

Video

Locație

Informații de contact

Adresa
Aleea Promenada, Costinesti 907090 Romania
Telefon
Telefon
Social Info

Nu puteți copia conținutul acestei pagini